Det med småt om websites

Når du ønsker et tilbud på et website, udregnes der en pris på netop den løsning du ønsker. For øvrige betalingsbetingelser og handelsbetingelser med Palmgren Marketing, læs mere her.    Jeg vil ligeledes anbefale at du læser min persondatapoltik

Der udarbejdes altid et detaljeret tilbud hvor du kan se præcis hvad som er med i prisen. Med mindre andet fremgår er prisen eksklusiv indkøb af hosting, domænenavn, theme indkøb til WordPress, samt diverse plugins.

Hvad leveres som udgangpunkt

– Website som er enkelt at vedligeholde, billigst og lettest muligt i drift, langtidsholdbart og kan videreudvikles såfremt behovet skulle opstå. Det vil naturligvis være brugervenligt og logisk opbygget i responsive design.

– Ingen låst kodning og sikret med Wordfence plugin så det er hacker sikret.

– Installering og opsætning af WordPress, inkl. tema og design.

-oprettelse af WP brugerlogin til dig og evt. et par kolleger så I selv kan vedligeholde sitet efter overdragelse.

-Antallet af undersider og evt. særfunktioner på websitet, fx webshop, bookingmodul eller andet vil fremgå af dit tilbud.

Omkring SEO (search engine optimization)

Jeg opsætter et SEO plugin på websitet, dvs. laver en ultra-ultra light SEO, men sitet leveres IKKE med hverken søgeordsanalyse,  SEO tekster eller øvrige SEO-fremmende handlinger.  Ønsker du et SEO optimeret website, skal denne opgave foretages af fagfolk og kan tilkøbes gennem samarbejdspartnere. En veludført SEO analyse inkl 1-2 SEO tekster koster fra 5.000 ex moms og opefter.

Pagespeedoptimering
Siden leveres som udgangspunkt med tilkoblet gratis pagespeedplugin som vil løfte sidehastigheden noget. Ønskes en meget hurtig sidehastighed, kræver dette kodning. Udgiften til dette, kan tilbydes gennem samarbejdspartnere og koster i omegnen af 3-5.000 afhængigt af sitets størrelse.

Tekster
Prisen forudsætter at kunden selv skriver alt tekst til hjemmesiden og leverer dette til mig i word.
Herunder produktbeskrivelser, tekst om firmaet, oplyser kontaktdetaljer til brug for kontaktformular, samt tekst til handelsbetingelser mv.
Du har mulighed for overflytning af tekst indhold og billeder fra eksisterende site efter aftale.

Flere sprog

Jeg tilbyder gerne at lave websites i flere sprog med opsætning i WMPL pluginet. Ønsker du flere sprog skal du levere alle udenlandske tekster og skal selv betale udgift til oversættelser hvor det er nødvendigt. Jeg anbefaler at vi laver det danske website først og derefter får alle elementer oversat professionelt af en oversætter – inkl. tekster på knapper, menuer mv.  Jeg har en billig dygtig oversætter som vi kan bruge hvis det er. Flere sprog kan tilkobles efterfølgende, så du kan sagtens starte med kun et sprog. 

Billeder
Kunden stiller også alt billedemateriale til rådighed. Såfremt kunden ikke har billeder, kan disse købes via diverse online databaser gennem Palmgren marketing, for 250,- pr. stk. Udvælgelse sker naturligvis i samråd med kunden. Alternativt kan der arrangeres en fotograf til at tage gode profilbilleder af dig og dine ansatte, samt produktbilleder. Dette er ofte en god investering!

Husk at billeder fundet på Google er copywrite beskyttet, så stjæl ikke derude! Palmgren Marketing er ikke ansvarlig for copyrights i de tilfælde hvor billederne fremsendes af kunden. Husk at billeder med personer på (som ikke er indkøbt), bør godkendes skriftligt af “modellerne” til reklamebrug. Dette gælder også billeder af ansatte, produktbilleder mv.

Eksisterende domæne eller indkøb af nyt

Kunden skal tilsende administratorlogin til hostingudbyder til Palmgren marketing, såfremt domænet er indkøbt i forvejen. Er der allerede indhold på domænet, vil der påløbe ekstra tid såfremt indhold skal gemmes, med mindre andet fremgår i tilbuddet.

Evt. tidligere installeret hjemmeside nedtages ved opstart af opgaven med mindre det er aftalt at nyt website opbygges andet sted. – indholdet kan dog kopieres over i word såfremt det ønskes.

Det forudsættes også at domænet hostes hos en udbyder som tillader WordPress installation, og hvor udbyderen tilbyder 1-click-installation via deres administratorlogin.

Er det nødvendigt at lave installation gennem FTP server, sker dette mod en merpris, baseret på timepris.
Er domænet ikke købt endnu, og ønsker kunden at varetage dette selv, anbefales UNOEURO.COM. De er billige, det virker upåklageligt og har 1-click.

Ønsker kunden SSL certificat på websites, skal dette fremgå af tilbuddet. Pris for opsætning og indkøb af certificatet er ikke en del af prisen med mindre det fremfår i tilbuddet.

Backup af site
Ønskes der backup til dropbox, skal kunden informere om dropbox navn og kode til dette. Oprettelse og udgifter til dropbox er ikke med i prisen. Palmgren Marketing foretager IKKE backups af sitet efter overdragelse. Det er derfor kundens eget ansvar at sørge for at dette sker.

Sociale medier
Oprettelse af sociale medieprofiler såsom Facebookgruppe, Youtube kanal og LinkedIn profil er ikke med i prisen, med mindre andet fremgår af dit tilbud. Ønskes dette oprettet, gøres dette mod merpris. Ellers gæler tilbuddet  kun  for links og opsætning til eksisterende profiler.
Al administration, ejerskab samt ansvar for indhold derefter på de sociale profiler skal foretages af kunden selv.

Efterfølgende support og administration
Tilbuddet gælder kun design og opsætning af hjemmesiden.
Der er ikke indlagt efterfølgende support i prisen efter overdragelse. Såfremt dette ønskes, kan der aftales en fast månedpris gennem samarbejdspartner for ca 99,- pr md. Ellers forventes det, at kunden selv administrerer og opdaterer sitet efter overlevering.

Fraskrivelse af ansvar vedr. håndtering af persondata og udarbejdelse af opgaver som involvere data

Palmgren Marketing er ikke en juridisk rådgivende virksomhed og det er til enhver tid kundens eget ansvar at sørge for, at GDPR / Persondatalovningen er overholdt i deres virksomhed og dermed også på deres website og på i deres tryksager. Dette betyder, at Palmgren Marketing ikke rådgiver kunder om korrekt håndtering af data eller kan stilles til ansvar for hvordan kunden håndterer data, samt om dette overholder lovgivningen, hverken før, under eller efter udarbejdelse af websites eller i forbindelse med andre online aktiviteter. I forbindelse med tilbudsgivning og levering af websites aftales det nærmere omkring indhold på websites, funktioner mv. som websitet skal indeholde. Palmgren Marketing kommer i den forbindelse med en række forslag til hvordan vi bedst muligt overholder lovgivningen. Læs venligst mine handelsbetingelser samt min persondatapolitik her

Årlig fornyelse af hostingaftale
Kunden må ligeledes forvente at der hvert år skal fornyes hosting og domæne gennem udbyderen. Såfremt Palmgren marketing har stået for indkøbet, fornyes domænet hvert år på en efteropkrævning. Ønsker kunden at overtage domænet selv, kan dette fritkøbes efter aftale. Se vejledende priser.

For øvrige betalingsbetingelser og handelsbetingelser med Palmgren Marketing, kan du læse mere her .