Responsive-design

Se videoen og få et hurtigt overblik over nogle af de sider jeg har lavet, eller klik her og se det fulde galleri.

WordPress websites

Din hjemmeside er dit firmas ansigt udadtil. Det er derfor vigtigt at have en praktisk enkel hjemmeside som dine kunder nemt kan finde rundt i, og hvor du har mulighed for at vise dine kunder alt det du kan tilbyde.

Jeg laver WordPress websites som er nemt og enkelt at arbejde i, og som giver nogle flotte sider med et uendeligt antal muligheder for tilpasninger og ekstramoduler. Alle løsninger kan udvides løbende, så du kan sagtens starte småt og udvide når behovet opstår. Alle websites kan overtages af kunden bagefter til videre udvikling og redigering, og er der behov for det, underviser jeg gerne en eller flere medarbejdere i hvordan I gør.

Vil du have inspiration til et nyt website? – så klik her og se et udpluk af dem jeg har lavet – de er opdelt i prisstørrelser.

Small website

Pris fra 5.000,-

Til den lille nystartede virksomhed som blot skal bruge en hjemmeside som et “udvidet visitkort” med et par flotte billeder og en kontaktformular

 • 1-3 undersider
 • Kontaktformular som sender en mail til din inbox hvis en kunde henvender sig
 • Forsidebillede
 • Hjemmesiden laves i et gratis theme fra WordPress

Se priseksempler her

Medium website

Pris fra 10.000,-

Den mest populære hjemmesideløsning, da den favner stort set alle virksomheders behov. Mulighederne er uendelige!

  • Op til 10 undersider
  • Kontaktformular som sender en mail til inbox hvis en kunde henvender sig
  • Knapper til sociale profiler, f.eks. LinkedIn og Facebook
  • Nyhedsmodul eller blog
  • Slider på forsiden
  • Light SEO optimeret hjemmeside (Professionel SEO kan tilkøbes gennem samarbejdspartner)
  • Inkl. lækkert theme med masser af tilpasningsmuligheder, underside templates og meget mere

Se priseksempler her

Alt det ekstra:

WordPress tilbyder en lang række muligheder som kan give dit website præcis de funktioner som du behøver.
Få f.eks.

 • Integration til sociale medier
 • Stort produktgalleri
 • Online booking system
 • Kunde login
 • Særlige skjulte underside til forhandlere eller betalende kunder osv.

Hvad er med i prisen for et website og hvad er ikke?

Når du ønsker et tilbud på et website, udregnes der en pris på netop den løsning du ønsker.

Der udarbejdes altid et detaljeret tilbud hvor du kan se præcis hvad som er med i prisen. Med mindre andet fremgår er prisen eksklusiv indkøb af hosting, domænenavn, theme indkøb til WordPress, samt diverse plugins.

Tekster
Prisen forudsætter at kunden selv skriver alt tekst til hjemmesiden.
Herunder produktbeskrivelser, tekst om firmaet, oplyser kontaktdetaljer til brug for kontaktformular, samt tekst til handelsbetingelser mv. Ønsker du at jeg skal skrive dine tekster, gør jeg det gerne på timebasis.

Billeder
Kunden stiller også alt billedemateriale til rådighed. Såfremt kunden ikke har billeder, kan indkøber jeg dem gennem diverse databaser for 250,- pr. stk. Udvælgelse sker naturligvis i samråd med kunden. Alternativt kan der arrangeres en fotograf til at tage gode profilbilleder af dig og dine ansatte, samt produktbilleder. Dette kan være en god investering!

Husk at billeder fundet på google er copywrite beskyttet, så stjæl ikke derude!

Eksisterende domæne eller indkøb af nyt
Kunden skal tilsende administratorlogin til hostingudbyder til Palmgren marketing, såfremt domænet er indkøbt i forvejen. Er der allerede indhold på domænet, vil der påløbe ekstra tid såfremt indhold skal gemmes.

Evt. tidligere installeret hjemmeside nedtages ved opstart af opgaven – indholdet kan dog kopieres over i word såfremt det ønskes.

Det forudsættes også at domænet hostes hos en udbyder som tillader WordPress installation, og hvor udbyderen tilbyder 1-click-installation via deres administratorlogin.
Er det nødvendigt at lave installation gennem FTP server, sker dette mod en mindre merpris, baseret på timepris.
Er domænet ikke købt endnu, og ønsker kunden at varetage dette selv, anbefales UNOEURO.COM. De er billige, det virker upåklageligt og har 1-click.

Backup af site / Kundens forpligtelser efter overtagelse
Ønskes der backup til dropbox, skal kunden informere om dropbox navn og kode til dette. Oprettelse og udgifter til dropbox er ikke med i prisen. Det er kundens eget ansvar at sørge for løbende backups af websitet efter overdragelsen. Palmgren Marketing ligger IKKE inde med kopier eller backups af websitet, og det er derfor kundens egen opgave at sørge for løbende opdateringer af tema, wordpress og plugins, så der ikke sker nedbrud, malware eller hacking af sitet.

Sociale medier
Oprettelse af sociale medieprofiler på Facebook og Linkedin  er ikke med i prisen, med mindre andet fremgår af dit tilbud. Ønskes dette oprettet, gøres dette mod merpris. Tilbuddet gælder derfor kun links og opsætning til eksisterende profiler.
Al administration efterfølgende af de sociale profiler foretages af kunden selv.

Efterfølgende support og administration
Tilbuddet gælder kun opsætning af hjemmesiden.
Der er ikke indlagt efterfølgende support i prisen. Såfremt dette ønskes, kan der aftales en fast månedpris afhængigt af opgavens størrelse eller købes et klippekort. Ellers forventes det, at kunden selv administrerer og opdaterer sitet.

Årlig fornyelse af hostingaftale
Kunden må ligeledes forvente at der hvert år skal fornyes hosting og domæne gennem udbyderen. Såfremt Palmgren marketing har stået for indkøbet, fornyes domænet hvert år på en efteropkrævning. Ønsker kunden at overtage domænet selv, kan dette fritkøbes efter aftale. Se vejledende priser.

Support på færdigt overleverede sider leveres gerne. Dette takseres med timepris.