Samarbejdspartnere

Man skal gøre det man er bedst til – så det gør jeg! Så for at kunne tilbyde mine kunder så bred en vifte af produkter og services som muligt, har jeg fundet de bedst tænkelige samarbejdspartnere derude.

Ønsker du deres kontakt info, så skriv til mig, så hjælper jeg dig videre. Klik her

Fotografen Morten

Savner du gode billeder af dine produkter, lækre portrætbilleder af dine medarbejdere eller flotte profilbilleder af din virksomhed, har jeg en super kompetent fotograf tilknyttet. Med overkommelige priser og et højt kvalitetsniveau tager han lækre billeder til brug for alt, fra trykt materiale til website. Morten er en garvet fotograf – top professionel – og kommer gerne ud til dig og tager billederne, men han har også eget studie alt efter opgavens art og størrelse.

Translatøren Charlotte og oversætteren Matthias

Har du brug for en dygtig oversætter af dine tekster fra dansk til engelsk eller mellem de nordiske sprog, har jeg to dygtige folk derude som kan hjælpe. Charlotte er professionel translatør  og kan oversætte alle slags tekster mellem dansk og engelsk – stort som småt, til hjemmeside såvel som web. Charlotte er også tekstforfatter og hjælper dig gerne med tekst til hjemmeside og folder. Matthias er min livline på flydende svensk og dansk, så arbejder du over Sundet er han din mand.

Merchandise-tryllekunstnerne Erik og Margit

Med over 20 års erfaring som indkøbere og som de store reklamebureauers faste samarbejdspartnere, kan jeg tilbyde en unik samarbejdspartner i Erik og Margit. Glemt alt om almindelige små kuglepenne og paraplyer som du kan få overalt – her får du en mulighed for at finde på kundegaver ud over det sædvanlige og som er helt unikke. De kan i ordets forstand finde alt som kan trykkes, farves, syes, printes  logo på. Så er dit ønske en gul iphone handske med røde striber og indstrikket logo, finder de det – og skaffer det hjem.

© Copyright 2020 - Palmgren Marketing | Marketing for virksomheder uden egen marketingfunktion