,

Ny adresse og Marketingdamer!

Det har været et godt år…

Det er næsten for godt til at være sandt, men 2020 har på alle måder været en fantastisk år for min forretning i Palmgren Marketing. Det er jeg godt klar over, langt fra er tilfældet for de mange andre virksomheder, og derfor syntes jeg at gode nyheder skal deles!

Marketingdamer


Siden juni har jeg haft både grafiker Emma Bjergbakke og Social Media konsulent Anne Weinkouff tilknyttet min forretning, og det samarbejde har været noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, mine kunder og min forretning. Faktisk tror jeg så meget på det samarbejde vi har opbygget er så vigtigt, at jeg er rykkede i nye lokaler i oktober for at vi kunne skabe rammerne for et endnu bedre samarbejde. Vi vil fortsat alle tre være selvstændige med hver vores forretning, men sammen med Anne og Emma har vi også skabt MarketingDamer.dk. Et fælles initiativ for de kundeprojekter hvor kunderne har brug for mere end en af os.

Ny adresse – lige ved siden af den gamle

Pr. 1. oktober 2020 flyttede jeg over på Korskildelund 4 – nabobygningen til Greve Erhvervscenter hvor jeg har siddet i en årrække. Nu har jeg lejet mig ind for de næste par og deler med største fornøjelse mine 80 kvm, mødelokale og postkasse med Anne fra Rampelyset, Emma fra Emma Studio, Peter med Tryghedskurser og Tanja fra BrainCare.

Vi glæder os til at hilse på dig!