Kort om Palmgren Marketing

Palmgren Marketing er et personligt alternativ til de dyre reklamebureauer og konsulenthuse. Med fokus på rådgivning og strategier, er jeg med få undtagelser et full-service marketingbureau og har en række faste samarbejdspartnere til de opgaver som ikke løses inhouse. Sideløbende med min rådgivning afholder jeg løbende foredrag og workshops, såvel som oplæg til netværksarrangementer.

Min tilgang til marketing er enkel, og jeg holder fast i, at man selv med et mindre budget til marketing, kan  komme rigtig langt både på tryk, online og annoncering. Mit afsæt i rådgivningen til mine kunder tager derfor afsæt i hvad der virker og er behov for, og er baseret på snart 15 års erfaring med salg og marketing. Denne lige tilgang, har betydet at jeg gennem årene har hjulet flere hunderede nystartede såvel som etablerede virksomheder i gang med deres markedsføring. Dertil har jeg gennem flere år været uvildig rådgiver på pujlekroneprojekter  gennem Erhvervshus Sjælland.  

Dertil har jeg i 2016 og igen 2017, udvidet jeg min teoribaggrund med Institut for kundetyper certificering i de fire emotionelle kundetyper. Dertil har jeg taget certificering er E-stimate persontyper, ligesom at jeg har taget en af landets bedste Mental Træner Uddannelser 2019-2020 som Peak Performance og High Performance Coach samt Business Executive Coach. 

Min baggrund og lidt om mig

Jeg har arbejdet i både store virksomheder med egen marketingafdeling og nordiske hovedkontorer,  og for små virksomheder, hvor jeg har været den eneste marketingansatte. Jeg har derfor haft “fingrene i det meste”, og kan påtage mig mange typer opgaver alt efter hvad netop I søger hjælp til.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
underskrift
Malene Palmgren