Kort om Palmgren Marketing

Palmgren Marketing er et personligt, og ikke mindst prisvenligt, alternativ til de dyre reklamebureauer. Jeg er med få undtagelser et full-service marketingbureau og har en række faste samarbejdspartnere til de opgaver som ikke løses inhouse.

Min tilgang til marketing er enkel, og jeg holder fast i, at man selv med et mindre budget til marketing, kan  komme rigtig langt både på tryk, online og annoncering. Mit afsæt i rådgivningen til mine kunder tager derfor afsæt i hvad der virker og er behov for, og er baseret på snart 15 års erfaring med salg og marketing. Denne lige tilgang, har betydet at jeg gennem årene har hjulet over 40 virksomheder i gang på tryk og online, og har udarbejdet en masse spændende grafiske profiler. Dertil har jeg forstærket en lang række andre virksomheders eksisterende grafiske profiler på tryk og online, rådgivet om stort og småt, holdt foredrag og workshops.

Dertil har jeg i 2016 og igen 2017, udvidet jeg min teoribaggrund med Kundemagneternes certificering i  de fire kundetyper.

Min baggrund og lidt om mig

Efter at have arbejdet som marketingkoordinator i over 8 år for en lang række fragt- og investeringsvirksomheder, sprang jeg ud som selvstændig i april 2012. Jeg havde på det tidspunkt, gentagende gange fået forespørgsler på at hjælpe nystartede iværksættere, med at få lavet deres grafiske opgaver og websites. Jeg har i dag verdens bedste job, og har aldrig fortrudt at jeg blev selvstændig.

Jeg har en bred erfaring med at arbejde med mindre marketingbudgetter, og ved at man sagtens kan få gang i salget og et professionelt udseende uden et lån i banken. Derfor tilbyder jeg populære små startpakker til nystartede virksomheder og mulighed for mindre websites som kan udbygges efterhånden som behovet opstår. Efterfølgende bistår jeg ofte med rådgivning og udarbejdelse af ekstra grafiske elementer, fungerer som webredaktør mv.

Jeg har arbejdet i både store virksomheder med egen marketingafdeling og nordiske hovedkontorer,  og for små virksomheder, hvor jeg har været den eneste marketingansatte. Jeg har derfor haft “fingrene i det meste”, og kan påtage mig mange typer opgaver alt efter hvad netop I søger hjælp til.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
underskrift
Malene Palmgren

Lidt om den certificering som jeg har taget gennem Kundemagneterne

Du er velkommen i mit netværk!


mp_16-redigeret-mellemstr

Jeg tror på værdien i overskuelige løsninger, og kan se, at mine kunder værdsætter mig for at det er enkelt, nemt og at jeg er uden fine fornemmelser for opgavens størrelse og art.

Malene PalmgrenEjer