Billedbase med masser af gratis billeder og illustrationer

Okay, der er masser derude af de store baser med billeder, ikoner og illustrationer online. Tænk bare på Shutterstock og istock som er nogen af verdens største billedbaser med millioner af billeder, illustrationer og ikoner. Måske har du allerede en favorit, men der er langt mellem de gode snaps, hvis indholdet på baserne også skal være gratis og ikke mindst passe til den rene nordiske stil som mange virksomheder foretrækker.

For sandheden er jo, at størstedelen af indholdet på langt de fleste baser derude er meget amerikanske i deres udtryk og det passer bare ikke til den danske forbruger – man kan tydeligt se at tøjet, folkene og indretningen i rummet bare ikke er fra Norden. Vi danske forbrugere og virksomheder foretrækker en enkel, lys og ikke mindst stilren stil.

Men; Jeg har fundet en rigtig god en især til illustrationer, så  hurtigt og enkelt kan lave masse lækkert materiale på kort tid og med et proff udtryk, og samtidig spare en masse tid, omkostninger og besvær. For hvis alternativet et en dyr fotograf eller dansk illustrator, er der mange mindre virksomheder som ikke er villige til at betale for at tilsikre et nordisk tiltrækkende udseende.

Freepik er, trods det noget uheldige navn set med danske øjne, faktisk et rigtig godt bud på et gratis alternativ. Det kan holde prisen på opsætningen af en tryksag nede og samtidig levere et flot look.

Se bare de her to plakater for eksempel.

Designed by Freepik