Hvad siger kunderne om mig?

Benhård målrettet indsats

Vores samarbejde opstod ved en tilfældighed, da vi mødtes ved et foredrag som Malene holdt omkring markedsføring. Malene er i stand til at sætte sig ind i andres behov og ønsker, og er super professionel – hele vejen igennem. Hun arbejder struktureret og skaber resultater gennem en benhård målrettet indsats, men det formål at skabe det bedste resultat for kunden. Vi er ganske enkelt imponeret over det du har leveret til os Malene. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger.

Rådgivning i iværksætteri, marketing og kundetyperne

Malene har været med fra starten da jeg ønskede at oprette min virksomhed. Hun har rådgivet mig i iværksætteri, marketing og kundetyperne og sammen har vi arbejdet på at markedsføre min forretning mod den grønne kundetype. Kundetyperne har været en god referenceramme både i starten hvor alt var nyt og efterfølgende når vi har skulle diskutere nye marketingtiltag. 

Palmgren Marketing har stået for hele vores grafiske identitet både på tryk og online samt opbygget min webshop, som fungerer upåklageligt. Hjemmesiden er overskuelig, brugervenlig og med masser af god information, billeder og videoer som tilfredsstiller kunderne. Dertil er der blevet lagt et stort stykke arbejde i at SEO optimere hjemmesiden så den ligger forrest på Google, samt at synliggøre vores kurser for private gennem facebookannonceringer, Youtube videoer og Google placeringer.

Det er et mirakel!

Jeg har lige haft den glæde at bruge Malene som sparringspartner og grafiker i forbindelse med, at jeg gerne ville præsentere mit arbejde med visuel facilitering. Malene udarbejdede lynhurtigt en lille folder, der via tekst og billeder viser mig i aktion.  Malene lavede samtidig nogle meget tiltrængte rettelser på min hjemmeside, som har fået nyt layout. Da jeg i går holdt møde med et par sparringspartnere, der hjælper mig med at udvikle min virksomhed, udbrød den ene spontant ved synet af den nye hjemmeside, “Det er et mirakel!” mens den anden sagde, at jeg havde foretaget et kvantespring. Samarbejdet med Malene har styrket min egen forståelse af hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde – så jeg er meget tilfreds!

Sætter sig ind i den verden man befinder sig i

Malene er en positiv oplevelse! Hun er dygtig og impulsiv i sin tankegang, når materialet skal sættes op, og kan trylle med grafikken. Hun forstår at sætte sig ind i den verden man befinder sig i, som iværksætter, og kan klarlægge og simplificere, hvad der ellers kunne blive nogle meget uoverskuelige opgaver. For mig har hun i særdeleshed hjulpet med at lave rigtig lækre flyers, logo samt sparring omkring mine hjemmesidemuligheder. Desuden har hun fanget essensen i hvordan mit materiale skal præsenteres, allerede før jeg selv havde – og hun lægger lige de ekstra kræfter i opgaverne som man mange steder ellers får lov at betale uhyre summer for. Jeg kan kun sige pæne og dejlige ting om Malene, og vores samarbejde fortsætter i 2017.

Vi taler helt samme sprog

Malene er super serviceminded at arbejde sammen med. Som selvstændig er det rigtig rart, at hun forstår den virkelighed, man færdes i. Hun har lavet en rigtig flot og professionel hjemmeside til min virksomhed. Ligesom jeg selv, værdsætter hun enkle løsninger, så der er det rart at vi taler helt samme sprog. Jeg har haft stor glæde af samarbejdet med Malene, hvilket jeg er sikker på, andre – store som små virksomheder – også vil få.

Vi sparrer om, hvad der virker bedst

Malene har været rigtigt god til at fange min hjemmesides behov for formål og funktionalitet og få det udtrykt i struktur, grafik og enkel navigation med fokus på kundeoplevelsen. Først skulle den bare fungere som visitkort. Senere har vi udvidet med flere features. Undervejs har vi sparret om, hvad der virker bedst, og Malene er hurtigt inde ved sagens kerne, hvilket er godt for effektivitet og hurtig implementering. Jeg har valgt selv at lave mit indhold og laver også meget af den løbende opdatering selv. Når så der skal udvikles, programmeres og ryddes op træder Malene til igen. Hun har absolut min anbefaling.

En person der kunne hjælpe med alle delopgaver

Palmgren Marketing hjalp mig i at designe og udarbejde TechniWrite’s nye hjemmeside. Jeg havde igennem et par år haft gode planer på bordet, skrevet nye tekster, sat forskellige designere i gang, researchet på ny udbyder, osv. men var gået stå af flere omgange. Jeg mødte Malene Palmgren i forbindelse med et virksomhedsarrangement, og fornemmede, at hér var en person, der kunne hjælpe med alle delopgaver. Vi satte hurtigt en effektiv proces i gang, og 1½ måned efter blev den nye hjemmeside launchet på både engelsk og dansk. Jeg er virkelig tilfreds med såvel vores samarbejde undervejs som med resultatet.

Sparring til nystartet

Malene og jeg afholdt et par møder kort efter jeg gik selvstændig, og vi sparrede en del omkring hvordan jeg gerne ville sælge mine ydelser, og nemmest ville kunne komme i gang med at promoverer mig. Som handymand er størstedelen af mine kunder privatkunder i lokalområdet, og jeg ønskede i den forbindelse et enkelt og overskueligt website, hvor mine kunder kunne se hvad jeg tilbød.

Vi havde nogle gode snakke om mine ønsker og behov for mit kommende website, og Malene kom med en række gode løsningsforslag til website og hvordan jeg kunne promoverer mig lokalt. Resultatet er blevet et fint jordnært layout som mine kunder kan relaterer sig til med masser af billeder. Jeg har været glad for vores samarbejde og kan tydeligt mærke at hun har rådgivet mange selvstændige og nystartede virksomheder gennem årene.

Tryg undervejs i processen

Jeg har fået udarbejdet visitkort, flyer og ny hjemmeside hos Malene – og er meget tilfreds. Min faglighed og erfaring indenfor marketing er ret lille. Det medførte at jeg indledningsvis ikke helt vidste hvad jeg ønskede ift. layout, farver etc. men Malene hjalp mig hurtigt ind på sporet og vi fik hurtig defineret en profil på flyer hhv. hjemmeside. En profil som afspejler min ønsker til en god firmaprofil og som jeg er blevet rigtig glad for.
Malene var ret skarp til, at vise forskellige forslag til hvorledes min opgave kunne løses og derefter hurtig omsætte forslaget til handling og en færdig hjemmeside, samt flyer.

Malene argumenterede rigtig fornuftigt omkring fordele/ulemper ved de enkelte løsningsmuligheder, hvilket gjorde mig meget tryg undervejs i processen. Jeg kan uden tøven give min varmeste anbefaling til Malene og Palmgren Marketing.

Opfanger mine idéer og omsætter dem til virkelighed

For knap 2 år siden fik jeg kendskab til Malene Palmgren og hendes færdigheder i gennem et firma jeg arbejdede for dengang. Da jeg senere selv skulle starte eget firma, kontaktede jeg Malene for råd og vejledning mm. Malene var hurtig til at opfange mine idéer og omsætte dem til virkelighed. Hun fik på rekord tid lavet hjemmeside, visitkort, salgsmaterialer og meget meget mere.
Sidenhen har jeg brugt Malene hver gang jeg skulle have lavet noget og gør det stadig, og hver gang bliver jeg lige overrasket over hvor professionel hun er og hvor hurtig hun løser de udfordringer jeg kommer med.
Jeg vil på det varmeste anbefale Malene Palmgren Marketing.