Hvad er med i prisen for et website og hvad er ikke?

Når du ønsker et tilbud på et website, udregnes der en pris på netop den løsning du ønsker. For øvrige betalingsbetingelser og handelsbetingelser med Palmgren Marketing, læs mere her.

Der udarbejdes altid et detaljeret tilbud hvor du kan se præcis hvad som er med i prisen. Med mindre andet fremgår er prisen eksklusiv indkøb af hosting, domænenavn, theme indkøb til WordPress, samt diverse plugins.

Tekster
Prisen forudsætter at kunden selv skriver alt tekst til hjemmesiden.
Herunder produktbeskrivelser, tekst om firmaet, oplyser kontaktdetaljer til brug for kontaktformular, samt tekst til handelsbetingelser mv.

Billeder
Kunden stiller også alt billedemateriale til rådighed. Såfremt kunden ikke har billeder, kan disse købes via diverse online databaser gennem Palmgren marketing, for 250,- pr. stk. Udvælgelse sker naturligvis i samråd med kunden. Alternativt kan der arrangeres en fotograf til at tage gode profilbilleder af dig og dine ansatte, samt produktbilleder. Dette kan være en god investering!

Husk at billeder fundet på google er copywrite beskyttet, så stjæl ikke derude!

Eksisterende domæne eller indkøb af nyt
Kunden skal tilsende administratorlogin til hostingudbyder til Palmgren marketing, såfremt domænet er indkøbt i forvejen. Er der allerede indhold på domænet, vil der påløbe ekstra tid såfremt indhold skal gemmes.

Evt. tidligere installeret hjemmeside nedtages ved opstart af opgaven – indholdet kan dog kopieres over i word såfremt det ønskes.

Det forudsættes også at domænet hostes hos en udbyder som tillader WordPress installation, og hvor udbyderen tilbyder 1-click-installation via deres administratorlogin.
Er det nødvendigt at lave installation gennem FTP server, sker dette mod en mindre merpris, baseret på timepris.
Er domænet ikke købt endnu, og ønsker kunden at varetage dette selv, anbefales UNOEURO.COM. De er billige, det virker upåklageligt og har 1-click.

Backup af site
Ønskes der backup til dropbox, skal kunden informere om dropbox navn og kode til dette. Oprettelse og udgifter til dropbox er ikke med i prisen.

Sociale medier
Oprettelse af sociale medieprofiler såsom Facebookgruppe og LinkedIn profil er ikke med i prisen, med mindre andet fremgår af dit tilbud. Ønskes dette oprettet, gøres dette mod merpris. Tilbuddet gælder derfor kun links og opsætning til eksisterende profiler.
Al administration efterfølgende af de sociale profiler skal foretages af kunden selv.

Efterfølgende support og administration
Tilbuddet gælder kun programmering og opsætning af hjemmesiden.
Der er ikke indlagt efterfølgende support i prisen. Såfremt dette ønskes, kan der aftales en fast månedpris afhængigt af opgavens størrelse eller købes et klippekort. Ellers forventes det, at kunden selv administrerer og opdaterer sitet.

Årlig fornyelse af hostingaftale
Kunden må ligeledes forvente at der hvert år skal fornyes hosting og domæne gennem udbyderen. Såfremt Palmgren marketing har stået for indkøbet, fornyes domænet hvert år på en efteropkrævning. Ønsker kunden at overtage domænet selv, kan dette fritkøbes efter aftale. Se vejledende priser.

Support på færdigt overleverede sider leveres gerne. Dette takseres mod enten køb af klippekort eller timepris.

For øvrige betalingsbetingelser og handelsbetingelser med Palmgren Marketing, kan du læse mere her .