Overlap.dk
– en visuel virksomhed med fokus på facilitering af kreative udviklingsprocesser

Ia som ejer Overlap.dk kom til mig fordi, hun udbyder visuel facilitering som en del af hendes ydelser. Visuel facilitering er en nyere tegnediciplin og består i alt sin enkelthed i, at man tegner fremfor at bruge powerpoints eller andet skriftligt materiale. Til de møder, workshops og seminarer hvor visuel facilitering bruges, opnår deltagerne en langt bedre hukommelse for dagens input og konklusioner, da det tegnede referat (som tegnes live på dagen), vækker minder og lagres langt bedre i hukommelsen. Med andre ord: hvor en powerpoint hurtigt glemmes, husker de fleste en tegning da hjernen er skabt til at huske i billeder og ikoner.

Tegnemetoden kan bruges på en lang række arbejdsredskaber udover plancher og referater, så Ia opdagede at hun savnede noget materiale og et bedre website, som hun kunne bruge til at vise kunderne hvor mange forskellige ting det kunne bruges til.

Vi udarbejdede derfor en lille folder hvor man kan se hvordan visuel facilitering fungerer og en opdatering af hendes website Overlap.dk.