Pakkeløsninger

Marketingrådgivning baseret på Kundemagneternes fire kundetyper og 15 års salgs- og marketingarbejde.

Du kan godt få rådgivning på timebasis eller benytte dig af en pakkeløsning. Ønsker du ikke at få rådgivningen udfra kundetyperne, kan du sagtens få dette.

 • Lille rådgivningspakke
 • Til den lille virksomhed eller iværksætteren
 • 3 timers rådgivning
 • Rådgivning i kundetyper
 • Udlevering af 3-5 sider med råd, udfyldt undervejs på mødet
 • Valg af kundetype til din virksomhed
 • Light gennemgang af website
 • Light gennemgang af tryksager og grafisk linje
 • Valg af sociale medier ud fra kundetypens præferencer
 • 4.000,-
 • Medium rådgivningspakke

  Kundernes favorit

 • Til fx den ejerledede virksomhed med op til ca 20 ansatte.
 • 7 timers rådgivning
 • Udvidet rådgivning i kundetyperne udfra Rådgivningshjulet, diverse arbejdsark mv.
 • Udlevering af 5-10 sider med råd, udfyldt på mødet samt info om din kundetype
 • Valg af kundetype til din virksomhed
 • Gennemgang af website.

  Liste med optimeringsforslag.
  Opbygning, gode råd, ideer og udvikling.

 • Gennemgang af tryksager og grafisk linje
 • Valg af sociale medier samt intro brugen herfra ud fra kundetype
 • 10.000,-
 • Udvidet rådgivningspakke
 • Til den større virksomhed hvor vi har mulighed for mere og bredere datagrundlag til strategi-delen og hvor ledelsen ønsker en rapport på resultatet af strategi og marketingplanen.
 • Skræddersyet løsning
  Strategi og/eller workshop
 • Udvidet rådgivning i kundetyperne udfra Rådgivningshjulet, diverse arbejdsark mv.

  Mulighed for analyser af fx konkurrenter, marked eller produkter inden mødet

 • Rapport leveres efter mødet, sammenfattet med alle råd og vejledninger. Udvidet info ark om udvalgt kundetype samt hvordan I bedst muligt tiltrækker den på tryk, online og sociale medier
 • Valg af kundetype til jeres virksomhed
 • Gennemgang af website

  Udvidet liste med optimeringsforslag.
  Opbygning, gode råd, ideer og udvikling.

 • Udvidet gennemgang af tryksager og grafisk linje, herunder tekster, opsætning, farver og fonte. Forslag til ændringer og nyproduktioner
 • Valg af sociale medier og strategi for hvordan I bedst muligt bruger dem. Herunder, eksempler på brug, opdateringer, salg og branding.
 • Marketingplan for 12 måneder.
  Herunder forslag til hvordan I bedst muligt planlægger jeres aktiviter.
 • Fra 20.000,-

Marketingrådgivning til
iværksætteren

Uendelig muligheder

Mulighederne for marketingaktiviteter er uendelige, og som nystartet virksomhed kan det være utrolig svært at gennemskue hvad og hvor man skal bruge sine penge. For hvad er egentlig nødvendigt? Undgå dyre fejlinvesteringer, og kom godt fra start på tryk, online og sociale medier.

På et rådgivningsmøde, spoler jeg mig ind på din forretning gennem en lang række spørgsmål. Hvordan du forventer at afsætte dine produkter og services? Hvilke kunder søger du og hvor kommer de? Hvad er dine planer og målsætninger og ikke mindst budget? Med afsæt i samtalen og eksisterende elementer (hvis du har nogle), finder vi sammen ind til dine muligheder. Vi lægger en plan og prioriterer hvad der er vigtigst for at komme videre og hvad du på sigt kan udvide med.

Jeg har hjulpet over 40 virksomheder i gang og tilbyder en lang række grafiske løsninger, såvel som websites i alle størrelser og varianter. – Alle tilpasset mine kunders behov og pengepung.

Fra juni 2017 er jeg certificeret Kundemagnet, og min rådgivning vil derfor tage udgangspunkt i emotionel kundesegmentering og de fire kundetyper.

Marketingrådgivning til
den etablerede virksomhed

Undgå den stille død 

Den etablerede virksomhed har som oftest både logo, website og trykt materiale, men uden egen marketingfunktion i huset, kniber det ofte med at få det opdateret og fornyet. De interne ressourcer til marketing savnes i en travl hverdag, hvor der er fokus på salget og administrationen. Problemet er velkendt, og rigtig tit betyder dette, at trykt materiale har en årrække på bagen og websitet lider en stille død med gamle nyheder og manglende vedligeholdelse.

Det manglende vedligehold kan dog være en stor hæmsko for salget både til eksisterende kunder, men også til nysalg. Hvis den seneste nyhed online ønsker “God påske 2014”, er der stor sandsynlighed for at en ny kunde går igen – det samme indtryk kan gammelt materiale give.

Giv jeres marketingindsats en forårsrengøring
Få hjælp til at se jeres nuværende markertingindsats med nye øjne gennem emotionel kundesegmentering og tilpassede løsninger til  jeres behov. Lad os tage et kig på alle jeres eksisterende elementer og se på om vi kan “opgraderer” dem, eller om der er behov for nye og bedre tiltag til at understøtte jeres salg.

Jeg rådgiver jer til hvordan I kan stå stærkere på markedet på tryk, online og med en opdateret marketingplan der understøtter jeres salg og definerer jeres profil og værdier.

I vælger selv samarbejdets omfang; fra at I bliver klædt på til at kunne selv, til at jeg står for dele eller det hele af jeres marketingfunktion. Valget er helt op til jer – afhængigt af jeres interne ressourcer, muligheder og behov.

Kom hurtigt videre med din marketing

Rebranding
Rådgivning
Grafiske løsninger
Wordpress websites
Emotionel kundesegmentering
Henrik Johansen

Malene er i stand til at sætte sig ind i andres behov og ønsker, og er super professionel – hele vejen igennem. Hun arbejder struktureret og skaber resultater gennem en benhård målrettet indsats, men det formål at skabe det bedste resultat for kunden. Vi er ganske enkelt imponeret over det du har leveret til os, Malene. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger.

Henrik JohansenPartnerGlobalrevision.dk
Ia Brix Ohmann

Jeg har haft den glæde at bruge Malene som sparringspartner og grafiker. Da jeg holdt møde med et par sparringspartnere, der hjælper mig med at udvikle min virksomhed, udbrød den ene spontant ved synet af den nye hjemmeside, “Det er et mirakel!” mens den anden sagde, at jeg havde foretaget et kvantespring. Samarbejdet med Malene har styrket min egen forståelse af hvem jeg er og hvad jeg kan tilbyde – så jeg er meget tilfreds!

Ia Brix OhmannEjerOverlap.dk
Jannick Hvidtfelt

Malene forstår at sætte sig ind i den verden man befinder sig i, som iværksætter, og kan klarlægge og simplificere hvad der ellers kunne blive nogle meget uoverskuelige opgaver. Desuden har hun fanget essensen i hvordan mit materiale skal præsenteres, allerede før jeg selv havde – og hun lægger lige de ekstra kræfter i opgaverne som man mange steder ellers får lov at betale uhyre summer for.

Jannick HvidtfeltEjer og købermæglerKøbBolig.nu
Morten Birk Olsen

Malene er super serviceminded at arbejde sammen med. Som selvstændig er det rigtig rart, at hun forstår den virkelighed, man færdes i.  Ligesom jeg selv, værdsætter hun enkle løsninger, så der er det rart at vi taler helt samme sprog. Jeg har haft stor glæde af samarbejdet med Malene, hvilket jeg er sikker på, andre – store som små  virksomheder – også vil få.

Morten Birk OlsenEjer, ArgaSurvey
Thomas Deibjerg

Palmgren Marketing hjalp mig med at designe og udarbejde TechniWrite’s nye hjemmeside.  Vi mødes i forbindelse med et virksomhedsarrangement, og jeg fornemmede, at hér var en person, der kunne hjælpe med alle delopgaver. Vi satte hurtigt en effektiv proces i gang, og 1,5 måned efter blev den nye hjemmeside launchet. Jeg er virkelig tilfreds med såvel vores samarbejde undervejs som med resultatet.

Thomas DeibjergEjer, TechniWrite ApS
Martin Byriel

Jeg har fået udarbejdet visitkort, flyer og ny hjemmeside hos Malene – og er meget tilfreds. Min faglighed og erfaring indenfor marketing er ret lille. Det medførte at jeg indledningsvis ikke helt vidste hvad jeg ønskede ift. layout, farver etc. men Malene hjalp mig hurtigt ind på sporet. Malene var ret skarp til, at vise forskellige forslag til hvorledes min opgave kunne løses og derefter hurtig omsætte forslaget til handling.

Martin ByrielEjer, ØkonomiPlus
Carsten Sørensen

 Malene var hurtig til at opfange mine idéer og omsætte dem til virkelighed. Hun fik på rekord tid lavet hjemmeside, visitkort og salgsmaterialer. Sidenhen har jeg brugt Malene hver gang jeg skulle have lavet noget og gør det stadig, og hver gang bliver jeg lige overrasket over hvor professionel hun er og hvor hurtig hun løser de udfordringer jeg kommer med.

Carsten SørensenEjer, Confir